PLEASE BOT HELP PLEASE

View previous topic View next topic Go down

PLEASE BOT HELP PLEASE

Post  Xaelith on Mon May 24, 2010 9:13 pm

ya so i really dont like makin runes manually and since its legal is there any free rune maker bots out there i mean or certain programs i need. i never have used a bot in my life so any help at all would really be appreciated

Xaelith

Posts : 18
Join date : 2010-05-18
Age : 24
Location : Mi Casa

View user profile http://www.myspace.com/joeyirocky

Back to top Go down

Re: PLEASE BOT HELP PLEASE

Post  Admin on Mon May 24, 2010 9:39 pm

Look up tibia auto. They have a great forum, so if you have any issues, check there.

Admin
Admin

Posts : 521
Join date : 2010-02-27

View user profile http://sonia.forumandco.com

Back to top Go down

Re: PLEASE BOT HELP PLEASE

Post  Plebb on Tue May 25, 2010 3:05 am

For tibia auto you have to install python 2.4.3. (the language in which tibiaauto is written) first before installing tibia auto.
That's something most people forget. I don't know or the current tibiaauto version works with this tibia client, but version 2.1.2. does for sure.

When not downloading from tibiaauto: watch out for key loggers.

Plebb

Posts : 344
Join date : 2010-04-18

View user profile

Back to top Go down

Re: PLEASE BOT HELP PLEASE

Post  Xaelith on Thu May 27, 2010 6:28 am

ok i downloaded tibia auto and python. so i click on the tibia auto and it says character. and it has 4 numebrs and i use it and it says tibia.exe version mismatch. terminating tibia auto. =p wht is that all about

Xaelith

Posts : 18
Join date : 2010-05-18
Age : 24
Location : Mi Casa

View user profile http://www.myspace.com/joeyirocky

Back to top Go down

Re: PLEASE BOT HELP PLEASE

Post  Xaelith on Thu May 27, 2010 7:01 am

2nd thought can some 1 just give me a link to where they downloaded there bot. itd be a lot easier that way i know that one works with this client and such. also note if you have to run it as admin or anything else. ive never used a bot before im completely nub at the subject

Xaelith

Posts : 18
Join date : 2010-05-18
Age : 24
Location : Mi Casa

View user profile http://www.myspace.com/joeyirocky

Back to top Go down

Re: PLEASE BOT HELP PLEASE

Post  Darger on Thu May 27, 2010 9:21 am

I believe the right Tibia Auto is 2.1.2 for Tibia 8.54 I was trying to search on there site but for some reason i cant open it to confirm. You will just have to try it out if i remember correctly its a very small file.

Darger

Posts : 263
Join date : 2010-03-07
Age : 25

View user profile

Back to top Go down

Re: PLEASE BOT HELP PLEASE

Post  Xaelith on Thu May 27, 2010 9:26 am

please dont go away darger i have a lot of problems with this lol

Xaelith

Posts : 18
Join date : 2010-05-18
Age : 24
Location : Mi Casa

View user profile http://www.myspace.com/joeyirocky

Back to top Go down

Re: PLEASE BOT HELP PLEASE

Post  Darger on Thu May 27, 2010 10:04 am

Xaelith wrote:please dont go away darger i have a lot of problems with this lol

Ill try to help as much as i can but Plebb is actuality the one that helped my a lot with the config.

Darger

Posts : 263
Join date : 2010-03-07
Age : 25

View user profile

Back to top Go down

Re: PLEASE BOT HELP PLEASE

Post  Darger on Thu May 27, 2010 10:12 am

Link to Tibia Auto 2.1.2 For Tibia 8.54 :

http://sourceforge.net/projects/tibiaauto/files/tibiaauto/2.1.2/TibiaAutoSetup_2_1_2.exe/download

If i also remember correctly you need to install python. But not the newest one python 2.4.3 :

http://www.python.org/ftp/python/2.4.3/python-2.4.3.msi

I have it all installed already and i did it a very long time ago so i cant test this but im sure this is how i got it to work.

Darger

Posts : 263
Join date : 2010-03-07
Age : 25

View user profile

Back to top Go down

Re: PLEASE BOT HELP PLEASE

Post  Xaelith on Thu May 27, 2010 11:18 am

says error unable to read ta install directory. idk maybe i fucked it up with this computer from so many failed attempts at other ones

Xaelith

Posts : 18
Join date : 2010-05-18
Age : 24
Location : Mi Casa

View user profile http://www.myspace.com/joeyirocky

Back to top Go down

Re: PLEASE BOT HELP PLEASE

Post  Oney on Thu May 27, 2010 11:22 am

Happened to me too. You have to change the admin settings. Right click tibia auto and click properties and run it as admin for all users too. Everything that i do on my conp is run as admin btw. If u have windows xp then idk

Oney

Posts : 242
Join date : 2010-03-04
Age : 21

View user profile

Back to top Go down

Re: PLEASE BOT HELP PLEASE

Post  Draeko on Thu May 27, 2010 9:38 pm

I run windows XP and I ran Tibia Auto as Administrator and it still got that same error as above. I have uninstalled tibia multi ip changer and tibia auto like 5 times, I still cannot get this to work. Any imput would be appreciated.

oh 32bit vista

Draeko

Posts : 4
Join date : 2010-05-08

View user profile

Back to top Go down

Re: PLEASE BOT HELP PLEASE

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum